Zee museum

Grijze T-shirts

Geplaatst op

Voor al je grijze t-shirts ben je bij ShirtsofCotton aan het goede adres. In de webwinkel van ShirtsofCotton vind je de meest uitgebreide en diverse collectie grijze t-shirts van Nederland en België. Uiteraard moet ShirtsofCotton als de nummer één webshop voor shirts en t-shirts ook een ruime voorraad grijze t-shirts in de aanbieding hebben. Grijs is samen met wit en zwart nu eenmaal één van de drie neutrale kleuren die je kunt combineren met alle mogelijke andere kleuren. Je kan je ook volledig in zo’n neutrale kleur kleden trouwens maar dat doe je wellicht eerder voor speciale gelegenheden. De kans is bovendien klein dat je je dan volledig in het grijs gaat kleden, zwart of wit zijn voor zulke gelegenheden toch meer trendy en modieus. Onze grijze T-shirts combineren daarentegen wel perfect met contrasterende kleuren. Vaak wordt het grijs in een outfit als een soort rustpunt gebruikt. Je outfit kan nog zo opvallend en zelfs druk zijn, een grijze t-shirt zorgt meteen voor de juiste balans!

 

Dan rest enkel de vraag hoe je een mooi grijs t-shirt kan vinden dat ook nog eens je maat is. Vaak zie je bijvoorbeeld iemand op straat of een vriend met een bepaald model grijs (of een andere kleur) shirt en geeft dat je het idee dat zo’n shirt jou ook wel goed zou staan. Begin echter maar eens alle grote kledingwinkels te overlopen in de hoop daar het perfecte en goed passende grijze t-shirt van je dromen te vinden. Onbegonnen werk inderdaad. Daarom zijn onze klanten zo tevreden over ShirtsofCotton. Dankzij de enorm uitgebreide en diverse keuze met vele maten altijd op voorraad vind je hier snel wat je zoekt. Nog geen tien jaar geleden leek het kopen van kleding via internet een hele opgave, vandaag bewijst ShirtsofCotton T-shirts dat het perfect mogelijk is. Binnen enkele klikken vind je bij ons steeds het shirt dat je zoekt!

 

In welke kleurcombinaties passen grijze t-shirts?

Als grijs inderdaad een neutrale kleur is zoals wit of zwart dan zou je verwachten dat het eigenlijk met bijna elke kleur goed kan gecombineerd worden. Grijs is inderdaad veelzijdig omdat het zowel als een lichte of donkere kleur kan bestaan. Je grijze t-shirts combineer je dan ook best met donkere kleuren als ze lichtgrijs zijn en met lichte kleuren als ze donkergrijs zijn. Het is zoals steeds een kwestie van contrasten creëren.

Lichtgrijs  gaat goed samen met: rood, blauw, paars, geel en blauw.

Donkergrijs gaat goed samen met: pasteltinten, wit, zwart en zilverkleurige tinten.

 

Enkel de beste kwaliteit grijze t-shirts

Het is de angst van iedereen die een nieuw kledingstuk koopt: zal het de eerste wasbeurten wel overleven? Natuurlijk gaat je wasmachine je grijze t-shirts niet stuk maken, maar al te vaak zorgt het wassen er wel voor dat het grijs afbleekt of zelfs verkleurt. Hoe dat komt? Veel heeft te maken met het goed naleven van de wasvoorschriften. Fabrikanten vermelden dit niet steeds op het etiket maar een t-shirt dat je pas gekocht hebt was je best een eerste keer op 30°C om te zorgen dat het niet meteen verkleurt. Vanaf de volgende wasbeurten is 40° de ideale temperatuur voor al je grijze, witte en zwarte t-shirts.

 

Gerelateerde berichten

Boottransport uitbesteden

Varen kan natuurlijk overal, maar de boot op plek van bestemming krijgen kan nog wel eens lastig zijn. Wist u dat u uw boottransport ook kunt laten...

Lees meer

Over ons

We nemen de wereld van de zee met je door in onze leuke blogs. Check ze voor de nodige informatie en inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ zeemuseum.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden