Zee museum

Uitjes Boot Tips

Museum beveiligen

Dutch Crowd Security biedt bedrijfsbeveiliging in Haarlem, maar ook in de rest van Nederland. Kies voor professionele beveiligers. Kijk voor meer informatie op de website.

Betaalsysteem voor het terras of op de boot

Bij Kassahuur.nl bestel je eenvoudig een tijdelijke kassa voor evenementen, boottochten en horecagelegenheden.

Oproepsystemen voor musea

Met een draadloos omroepsysteem kun je eenvoudig extra personeel, de bezoekers of juist bhv’ers oproepen. Op deze manier kun je bezoekers zo goed mogelijk helpen op het moment dat het nodig is.

Oproepsystemen voor musea

Met een draadloos omroepsysteem kun je eenvoudig extra personeel, de bezoekers of juist bhv’ers oproepen. Op deze manier kun je bezoekers zo goed mogelijk helpen op het moment dat het nodig is.

Bootje huren in Amsterdam bij Adam’s Boats

Een dagje uit op het water is altijd goed, niet voor niets dat het een van de populairste activiteiten is voor dagjesmensen en toeristen in onze hoofdstad. Bij Adam’s boats kun je een bootje huren voor 45 euro per uur. Vaar zelf rond de grachten in een fluitsterboot en geniet van het uitzicht!

Jacht kopen of verkopen

Bij de verkoop van jachten is het essentieel om over alle scheepsdocumenten te beschikken. Jachtmakelaars zoals Yachting Company Muiderzand voeren ter controle onder meer een kadastrale recherce uit. Bekijk de website van deze jachtmakelaar voor het actuele koopaanbod.

Origineel teamuitje

Opzoek naar een origineel teamuitje? Bij de bedrijfsuitjesgroep kan je verschillende outdoor activiteiten vinden voor jong en oud, sportief en minder sportief.

Stationare en transporteerbare vetpompen

De beste vetpompen bieden de beste resultaten. Deze zijn super handig om te hebben.

Advies en producten voor windsurfen

Als je niet zeker weet welke windsurfplank en zeil je moet kiezen, kan een windsurfwinkel je helpen door middel van persoonlijk advies en het aanbevelen van producten die het beste bij jouw vaarstijl passen. Bekijk voor meer informatie ook eens op funsportmakkum.nl.

Over ons

We nemen de wereld van de zee met je door in onze leuke blogs. Check ze voor de nodige informatie en inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ zeemuseum.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden