Zee museum

Boottransport uitbesteden

Geplaatst op

Varen kan natuurlijk overal, maar de boot op plek van bestemming krijgen kan nog wel eens lastig zijn. Wist u dat u uw boottransport ook kunt laten uitbesteden? Bijvoorbeeld bij Marthijs Services; een bedrijf gespecialiseerd in boottransport, zowel binnen als buiten Europa. Ideaal dus als u op vakantie wil naar het buitenland en daar wil varen met uw eigen boot, maar niet dat hele stuk met de boot achter de auto wilt rijden. U pakt het vliegtuig en Marthijs Services regelt voor u het boottransport.

Vormen van boottransport

Er zijn verschillende vormen van boottransport. Natuurlijk kan het zo zijn dat u een eigen trailer heeft waar de boot op staat, in dit geval kunt u ervoor kiezen uw boot met eigen trailer te laten vervoeren. Het kan ook zo zijn dat u geen trailer heeft, in dat geval zijn er bij Marthijs Services twee trailers beschikbaar.

  • Een boottrailer met een enkele as voor boten met een maximale lengte van 7 meter en tot 1200kg zwaar
  • Een boottrailer met tandem-as voor boten met een maximale lengte van 10 meter en tot 2700kg zwaar

Dankzij deze trailers kan Marthijs Services gemakkelijk ingeschakeld worden voor boottransport. Bovendien beschikt het bedrijf over een pick-up, waar deze trailers zonder problemen aan bevestigd kunnen worden. Als u kiest voor de expertise van Marthijs Services, kan er ook geholpen bij het te water laten en het uit het water halen van de boot. Het hele scala van boottransport kunt u zoveel uitbesteden als u zelf wil.

Boottransport Europa

Het kan zo zijn dat u in Nederland de boot op wil en er pas in Spanje weer af wil, maar het kan ook dat u dat niet zo ziet zitten. Als u uw boottrip écht fijn wilt beginnen, start u met varen vanaf de juiste locatie. Natuurlijk kunt u dan zelf met de auto naar de plek van bestemming rijden, maar het is niet gek als u het niet ziet zitten om zo’n stuk naar het buitenland te rijden met een trailer achter de auto. Marthijs Services kunt u ook inschakelen voor boottransport door heel Europa. Zij kunnen uw boot met de auto naar uw plek van bestemming brengen. Doordat er van te voren duidelijke afspraken gemaakt worden over data, vergoeding en vervoer is Marthijs Services een betrouwbare partner om in te zetten voor boottransport, zowel binnen als buiten Europa. U kunt dus een vliegticket boeken en als u aankomt staat uw boot op de afgesproken locatie. Andersom kan dit ook; Marthijs Services kan ook ingeschakeld worden voor het ophalen en terugbrengen van de boot naar Nederland.

Gerelateerde berichten

Museum Nederland Musee Lalique is er voor jou

Ben je op zoek naar een museum waar je vermaakt wordt? Benader dan museum Nederland Musee Lalique Ben je op zoek naar een museum Nederland? Bij Musee...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden